Jefferey Oertel

Leeftijd: 30

Nationaliteit: Nederlands

Taal: Nederlands, Engels

Telefoon: 06 47209085

Graphic Designer, Visual Artist, Game Artist en een fan van geanimeerde films

Ik ben een grafische ontwerper en altijd op zoek naar nieuwe

uitdagingen. Ik was dan ook al in mijn jeugd bezig met

Adobe Flash 2005 om kleine flash animaties en websites te ontwerpen. Dit heeft mij op het pad gezet om de digitale wereld verder te verkennen, maar sinds 2018 ben ik het website ontwerpen echt serieus gaan nemen en ben ik mij volledig gaan verdiepen in WordPress. Met WordPress heb ik de mogelijkheid om een zo breed mogelijk selectie aan websites aan te bieden van een simpele blog tot een webshop. Ook vandaag de dag houd ik me bezig met het verkennen van nieuwe ontwerp trends en het beter vindbaar maken van websites door middel van bijvoorbeeld goeie SEO (SearchEngineOptimalisation) zoekmachineoptimalisatie.

Visie en Missie

Mijn liefde voor de grafische wereld heeft er voor gezorgd dat ik diegene kan helpen die er uit willen springen of net die extra stap willen zetten in de digitale wereld en niet weten waar te beginnen, of dat nou een ontwerp voor uw blog is of een webshop, ik probeer altijd net dat extra stapje te zetten om uw onderneming er uit te laten springen.

Mijn missie is om uw bedrijf te helpen onderscheiden en er uit te laten springen in dit digitale tijdperk. Met het beginnen van een eigen onderneming is het belangrijk dat je goed voorbereid begint.

En online zijn is er daar tegenwoordig een van. Ik wil er voor zorgen dat uw onderneming zonder al te veel moeite zo snel en goed mogelijk online komt, vindbaar is voor iedereen en uw bedrijf op de juiste manier representeert. Of dat nou gebeurt door te helpen met uw eerste post op social media of om uw website online te krijgen – Ik ben er om te helpen uw onderneming ‘nieuw of bestaand’ zo laagdrempelig online te krijgen.


Get in touch

+31 06 4720 90 85

info@yasuhi.com

Subscribe


© copyright 2022 l Yasuhi Media/Games